diyana's FotoPage

By: diyana khairuddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
bali time!!

 
 
 
View all 30 photos...
cool trip.. you all should gi there..
when u're there.. u will automatically compare bali and malaysia..
and u will find that...
u see for ur self la..
hahahaha


Tuesday, 10-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
gathering bulan puasa

 
 
 
View all 6 photos...
mkn kat mana nie erkk..
kat korean steamboat and bbq.. kat kerinchi..
siap naik lrt bagai...
sampai2.. panjang beratur..
nasib baik dah book tmpt..


Saturday, 13-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
weeding of zack "budak kaca mata"

me and tira
me and tira's friend
stick!
View all 6 photos...


Sunday, 26-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Trip to ANGKOR WAT

himpunan beg di dalam kereta
kat airport.. ambik gambar dulu masuk flight..
nak naik flighttttt
View all 28 photos...
it was a very nice trip together... 5 of us, me myself, noni, baen, amie ngan tun, gie melancong ke negara yg tak sangka sebenarnyer akan pergi.. Kemboja...
negara tu merupakan negara yg miskin.. penuh ngan rakyatnyer yg berbasikal dan bermotosikal.. (harap2 negara kita tak menjadi seperti tu lah).. panas giler kat sana... tanah yg berdebu.. cantik lagi negara kita.. malaysia...
1st day sampai (26/2).. kitorang berbasikal kat town Siam Reap.. mcm org dolu2 rasanyer.. best... dan kelakar pun ada.. sakit gak ler bontot..all evening menunggang basikal jer...
2nd day (27/2) bangun kul 6 pagi malaysia.. kononnyer nak tgk matahari terbit.. tapi tak dapek nak nolongnyer.. terlepas gak.. sempat tgk matahari tgh baru2 nak naik kat pintu masuk Angkor Wat.. wow! amazing.. dia punyer permandangan.. dia punyer temple... cantik dan menakjubkan... byk jugak watt yg kitorang lawat... dari pagi sampai ke petang.. penatttt wooooo... siap ada panjat bukit lagi... panas lak tu... tapi berbaloi....
3rd day (28/2) kitorang dah on the way balik ke KL.. sekejap sgt tapi rasanyer sudah mencukupi melawat Siam Reap Kemboja....


Sunday, 5-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
on my way back from kampungggg....

sungai perak
me and my brother
kat mana nie erkk.. lupa lerr..
View all 22 photos...
sebelum nie, tak perasan pun Lebuhraya Utara Selatan nie ada permendangan yg cantik... today.. tangan nie gatal nak pegang camera... then.. bergambar lah.. start dari Kuala Kangsar Perak sampai ler anta my brother ke Uniten Kajang....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net